fbpx

Tratamentul cariei dentare, precum și a leziunilor necarioase, cum ar fi fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară.

Stomatologul generalist este responsabil de consultația primară, realizarea fișei de pacient, a planului de tratament iar, în cazul în care este necesar un tratament mai complex, pacientul va fi îndrumat către clinica stomatologică Paris Dental Clinic pentru a consulta un medic specialist.

Tratamentele de stomatologie generală variază de la tratarea unor carii (odontologia), până la restaurarea totală a dinților.

Odontologia este ramura stomatologiei care se ocupă cu studierea și tratarea leziunilor carioase, precum și a celor necarioase, cum ar fi fracturile, distrofiile sau leziunile de uzură dentară. 

Cariile dentare apar atunci când bacteriile din cavitatea bucală produc acizi care atacă dintele. Acestea reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme întâlnite în rândul pacienților, respectiv principala cauză de pierdere a dinților.

Refacerea dintelui afectat de carie se realizează de cele mai multe ori printr-o restaurare directă, o obturație dentară (plombă). Obturațiile coronare (plombele) sunt realizate în aceeași ședință cu tratarea cariei, fiind o procedură stomatologică rapidă. Scopul restaurării este redarea calităților funcționale, morfologice și estetice, cat mai aproape de dinții naturali.

Ca alternativă superioară pentru obișnuita plombă, avem restaurările indirecte, inlay / onlay / overlay, în funcție de întinderea pe care aceste lucrări o au pe suprafața dintelui afectat. Lucrările inlay / onlay / overlay, sunt indicate în special în situația în care pereții dintelui rămân foarte subțiri și prezintă un risc mare de fractură pe viitor. Aceste restaurări indirecte se realizează la clinica stomatologică în două ședințe, prin colaborarea medicului dentist cu tehnicianul dentar.

Extracția dentară urmărește îndepărtarea unui dinte care nu mai poate fi recuperat prin metode de tratament conservatoare, sau a cărui existență pe arcadă împiedică erupția sau alinierea normală a celorlalți dinți. În conformitate cu procedurile clinicii dentare Paris Dental Clinic, recurgem la extracția dintelui numai după ce au fost epuizate toate posibilitățile terapeutice de păstrare prin care încercăm recuperarea dintelui afectat.

Tarife stomatologie generală

Consultație

150 RON

Analiza fișei funcționale

200 RON

Fotomontaj

100 RON

Realizarea modelului de studiu cu montare în articulator

300 RON

Scanare intraorală în scop diagnostic

150 RON

Obturație fizionomică cu material compozit de colet

300 RON

Obturație 1 suprafață

300 RON

Obturație 2-3 suprafețe

350-400 RON

Obturație cavitate complexă atipică

400 RON

Coafaj (pansament)

150 RON

Extracție simplă monoradiculară

250 RON

Extracție simplă pluriradiculară

300 RON

Contact Paris Dental Clinic

Adresa:

Str. Paris, nr. 23, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon:

+40 770 646 706

E-mail:

office@parisdentalclinic.ro

Orar:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Cum ajungi la clinica stomatologică Paris Dental Clinic?

Transport în comun / stații de autobuz

- Ploiești (32m)
- Regionala CFR (550m)
- Someșul, The Office (800m)
- Mihai Viteazu (850m)

Parcări în apropiere

- parcare în complex Leul (500m), Mihai Viteazul
- parcare pe str. 21 Decembrie Nr. 106 (650m)

Mers pe jos

- foarte aproape de centrele de birouri din zona Centru-Maraști

Scrie-ne. Revenim cât de repede.