fbpx
stomatologie generala Paris Dental Clinic

Stomatologie generală

În clinica stomatologică Paris Dental, tratăm cariile dentare, precum și leziunile necarioase, cum ar fi fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară.

endodontie Paris Dental Clinic

Endodonție

Prelungim viața dinților afectați de patologii pulpare și periapicale, prin tratamente de canal. Acestea sunt efectuate la microscop - în clinica stomatologică - pentru o precizie și o rată de succes superioare.

estetica dentara - Paris Dental Clinic

Estetică dentară

Fiecare tratament efectuat la Paris Dental, are scopul final de a reda un zâmbet natural și atrăgător, care complimentează sănătatea orală.

protetica - Paris Dental Clinic

Protetică

Efectuăm restaurări complexe ale aparatului dentar, prin fațete dentare, coroane, punți, proteze dentare parțiale sau totale - la Paris Dental Clinic.

chirurgie - Paris Dental Clinic

Chirurgie dento-alveolară

Extracții dentare complicate, reconstrucții, remodelări și adiții osoase, elongări coronare: intervenții chirurgicale necesare pentru ca tratamentele să fie corecte și complete.

implantologie - Paris Dental Clinic

Implantologie

Implantul dentar se apropie cel mai mult de funcționalitatea dintelui natural, reprezentând un tratament mai de durată și mai confortabil pentru pacient.

paradontologie - Paris Dental Clinic

Parodontologie

Ca noi toți, și dinții au nevoie de susținere. Acest rol este îndeplinit de țesuturile osoase și gingivale din jurul dintelui. Parodontologia tratează afecțiunile acestora.

ortodontie - Paris Dental Clinic

Ortodonție

Aparatele dentare ortodontice sunt aplicate de către medicul ortodont, pentru corectarea poziției dinților și ghidarea dezvoltării oaselor maxilare.

pedodontie - Paris Dental Clinic

Pedodonție

Câți dintre noi nu se tem de stomatologie încă din copilărie? Pentru actuala generație de copii, ne propunem să înlocuim temerile și traumele cu zâmbete.

profilaxie dentara - Paris Dental Clinic

Profilaxie dentară

Respectarea instructajului de igienă orală, consultațiile regulate de stomatologie, detartrajele și tratamentele profilactice sunt mijloace prin care evităm neplăcerile afecțiunilor dentare.

Servicii stomatologie: stomatologie generală, endodonție, estetică dentară – fațete dentare, albirea dinților, protetică dentară – proteze dentare, chirurgie dento-alveolară, implantologie – implant dentar, paradontologie, ortodonție, pedodonție, profilaxie dentară – detartraj.

Tratamente clinică stolatologică Cluj: #proteze dentare #protetică dentară #detartraj #profilaxie dentară #albirea dinților #estetică dentară #aparate dentare #ortodonție #fațete dentare #protetică #implanturi dentare #implantologie #albirea dinților

Contact Paris Dental Clinic

Adresa:

Str. Paris, nr. 23, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon:

+40 770 646 706

E-mail:

office@parisdentalclinic.ro

Orar:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00