fbpx

Fiecare tratament efectuat la noi în clinică are scopul final de a reda un zâmbet natural și atrăgător, care complimentează sănătatea orală.

Estetica dentară se regăsește în toate tratamentele, având ca rezultat îmbunătățirea aspectului arcadelor dentare, pentru obținerea unui zâmbet atrăgător, plăcut și, nu în ultimul rând, sănătos. Înglobează aspecte din toate specializările, având scopul de a îmbunătăți aspectul dinților și/sau a gingiilor.

Albirea dentară este cel mai cunoscut și accesat procedeu de estetică dentară. Aceasta restabilește culoarea naturală a dinților sau “albește” dinții dincolo de aceasta.

În prezent, există multe metode de albire dentară, unele dintre ele oferite și în magazine sau farmacii. Cu toate acestea, cea mai indicată opțiune este albirea dentară supervizată de medicul stomatolog.

Faţetele dentare sunt lucrări protetice de forma unor pelicule subţiri de porţelan (ceramică) sau oxid de Zirconiu, folosite pentru a îmbunătăți aspectul natural al dinţilor. Fațetele dentare sunt realizate în laboratoarele de tehnică dentară individual, personalizate în funcție de situația clinică a pacientului.

Fațetele dentare acoperă partea frontală a dintelui și este indicată în următoarele situaţii:

    • pentru modificarea culorii dinților
    • pentru modificarea formei dinților
    • ca tratament pentru dinți fracturaţi
    • pentru închiderea spațiilor dentare inestetice
    • pentru corectarea poziţiei dinților

Fațetele dentare sunt considerate permanente deoarece, fiind foarte subțiri, după cimentarea adezivă pe dinții naturali ele devin corp comun cu dintele. În cazul fațetelor cu preparare dentară, medicul dentist modifică structura dinților naturali, mai mult sau mai puțin, în funcție de fiecare caz în parte, pentru ca aspectul final să fie cât mai estetic. Stratul exterior al smalțului este îndepărtat pentru a face loc modificărilor dorite iar ulterior fațetele dentare se vor cimenta direct pe dinte.

Pentru a stabili exact gradul necesar de șlefuire, în funcție de fiecare caz în parte, se poate face un “test drive” sau “preview”, numit în termeni de specialitate wax-up și mock-up. Astfel, pacientul poate previzualiza rezultatul final înainte de a lua o decizie în ceea ce privește tratamentul. 

Tarife estetică dentară

Albire dentară cu gutiere

900 RON

Albire dentară cu laser

1200 RON

Albire endodontică

150 RON / dinte

Fațetă integral ceramică

1400 RON

Fațetă directă din compozit

550 RON

 Wax-up și Mock-up

 100 RON / dinte

Contact Paris Dental Clinic

Adresa:

Str. Paris, nr. 23, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon:

+40 770 646 706

E-mail:

office@parisdentalclinic.ro

Orar:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Cum ajungi la clinica stomatologică Paris Dental Clinic?

Transport în comun / stații de autobuz

- Ploiești (32m)
- Regionala CFR (550m)
- Someșul, The Office (800m)
- Mihai Viteazu (850m)

Parcări în apropiere

- parcare în complex Leul (500m), Mihai Viteazul
- parcare pe str. 21 Decembrie Nr. 106 (650m)

Mers pe jos

- foarte aproape de centrele de birouri din zona Centru-Maraști

Scrie-ne. Revenim cât de repede.