fbpx

Fă cunoștință cu echipa Paris Dental Clinic

Paris Dental Clinic vă oferă o gamă completă de tratamente stomatologice de înaltă calitate, prin personalul calificat și aparatura de ultimă generație utilizată în clinică.

Prin tot ceea ce facem, ne asigurăm că pe primul loc se află pacientul. În viziunea noastră, relația cu medicul trebuie să fie una de parteneriat și respect reciproc, așadar pacienții noștri sunt încurajați să ne adreseze întrebări sau să ne ceară informații și sfaturi, până când dobândesc confortul și încrederea deplină că se află pe mâini bune.

Dacă dorești un tratament corect, cu efecte benefice pe termen lung, vino cu încredere la clinica stomatologică Paris Dental.

Corina este medicul stomatolog fondator și managerul clinicii noastre.
Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, ea a acumulat o experiență clinică și o cazuistică vastă, care constituie piatra de temelie a clinicii noastre.
Paris Dental Clinic este ”copilul” ei, reprezintă rezultatul muncii depuse până în prezent, dar și o promisiune pentru pacienții noștri, aceea de a duce la următorul nivel calitatea și profesionalismul tratamentelor stomatologice pe care le oferim.

Dr. Corina Marc

Medic dentist | Manager

Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, Ionuț este în prezent medic rezident în specialitatea Stomatologie Generală. Implicat și mereu determinat să obțină rezultate cât mai bune, este întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnici și tehnologii din medicina dentară, având că sferă de interes în special  stomatologia minim invazivă, conservatoare și restaurativă, prevenția dentară și patologia orală.
Ionuț este mereu sociabil, meticulos, prietenos și empatic, cu o privire de ansamblu în ceea ce privește planurile de tratament.

Dr. Ionut-Sebastian-Alex Codiță

Medic dentist| Medic specialist Stomatologie Generală

Dr. Csilla Varga

Dr. Csilla Varga

Medic dentist| Specialist protetică dentară

Departamentul de protetică din clinică este coordonat de dr. Anastasia Platon, medicul nostru specialist în protetică.
Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de entuziasm, Anastasia ne inspiră mereu să fim mai buni, prin meticulozitatea ei și organizarea de care dă dovadă. Această latură a ei ne provoacă să facem mereu planuri cât mai elaborate, predictibile și de calitate pentru pacienții noștri.

Dr. Anastasia Platon

Medic dentist| Specialist protetică dentară

Dr Vlad Lefter

Dr. Vlad Lefter

Medic dentist | Specialist chirurgie dento-alveolară

Este absolvent al Facultății de Medicina Dentara în cadrul Universității de Medicina si Farmacie ,,Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, cu practica exclusiva in endodontie. Prietenul lui de nădejde este microscopul dentar, care îl ajuta sa vada cat mai multe detalii în interiorul dintilor și astfel să obțină tratamente optime cat mai exacte, chiar și pe dinți care alta data nu ar fi putut fi salvați.
Stomatologia si endodontia evoluează în fiecare zi, de aceea Raul Ilies participa mereu la diferite cursuri si congrese mai ales de specialitate dar si de stomatologie generala pentru educatia sa medicala.

Dr. Raul Ilies

Medic dentist

Roxana este responsabilă de departamentul de ortodonție al clinicii noastre. Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, s-a specializat apoi în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, având rezidențiatul absolvit tot în cadrul Facultății de Medicină Dentară din Cluj Napoca. Roxana are o experiență clinică și o cazuistică vastă, cu rezultate excepționale pentru pacienții pe care îi tratează. Cu toate acestea, este preocupată de dezvoltarea profesională continuă, participând la numeroase cursuri de specializare organizate în țară și în străinătate.
Pe lângă dinți perfect aliniați și mușcături corecte, Roxana mai are o pasiune pentru a călători și a cunoaște lumea înconjurătoare, lucru care o încarcă cu energie pozitivă și experiențe memorabile.

Dr. Roxana Cighi

Medic dentist | Specialist ortodonție și ortopedie dento-maxilo-facială

Dr. Teodora Merli este medic stomatolog pedodont în cadrul clinicii Paris Dental Clinic. Teodora a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca, specializarea Medicină Dentară, iar acum e medic specialist Pedodonție (medicină dentară pentru copii) Este foarte blândă, joviala și cu lipici la copii, de aceea micuții pacienți vin mereu cu mare drag la ea și reușește să îi facă pe toți să plece zâmbind.

Dr. Teodora Merli

Medic dentist | Specialist pedodonție

Laura este asistent medical, printre cei mai vechi membri ai echipei, fiind alături de noi încă dinaintea formulei actuale a clinicii. Pe lânga latura medicală, tehnica a rolului de asistentă, Laura reusește mereu să empatizeze cu pacienții și să le ofere tot suportul pentru o acomodare cât mai bună pe perioada tratamentului.
Aceleași calități se reflectă și în viața ei personală, fiind o mamă extraordinară pentru cei doi băieți ai săi.

Laura Cârcu

Asistent medical

Ea și-a început cariera de asistent medical la noi în clinică și a progresat foarte rapid alături de noi, devenind un membru esențial în buna funcționare a clinicii.
Având și studii în domeniul artelor plastice, printre pasiunile ei se numără pictura și fotografia. De asemenea, Salomeea iubește foarte mult copiii, de aceea, toți prichindeii care ne trec pragul se îndrăgostesc de ea.

Salomeea Ajkler

Asistent medical

Paula Pintilescu

Paula Matei

Asistent medical

Raluca Dobocan

Raluca Dobocan

Asistent medical

Olguța Cociș

Olguța Cociș

Asistent medical

Laura-Denisa Pîrje

Laura-Denisa Pîrje

Student practicant

Camelia Buie

Camelia Buie

Assistant Manager

Contact Paris Dental Clinic

Adresa:

Str. Paris, nr. 23, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon:

+40 770 646 706

E-mail:

office@parisdentalclinic.ro

Orar:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Cum ajungi la clinica stomatologică Paris Dental Clinic?

Transport în comun / stații de autobuz

- Ploiești (32m)
- Regionala CFR (550m)
- Someșul, The Office (800m)
- Mihai Viteazu (850m)

Parcări în apropiere

- parcare în complex Leul (500m), Mihai Viteazul
- parcare pe str. 21 Decembrie Nr. 106 (650m)

Mers pe jos

- foarte aproape de centrele de birouri din zona Centru-Maraști

Scrie-ne. Revenim cât de repede.