fbpx

#StauAcasă #AmGrijă #Dentist+Pacient #ParisDentalClinic

Din păcate în această perioadă, după cum bine știți și voi, cel mai rațional și util lucru pe care îl poate face orice cetățean este să stea acasă. De aceea momentan nu se pot realiza nicăieri în țară tratamente stomatologice uzuale.
Până când se va găsi o soluție pentru problema pandemiei cauzată de COVID-19 se vor putea trata DOAR URGENȚELE STOMATOLOGICE și conform recomandărilor Colegiului Medicilor Stomatologi, aceste urgențe vor fi asigurate de către cabinetele de medicină dentară de urgență din cadrul UPU.

În contextul în care personalul medical nu are la dispoziție și nu are posibilitatea de a achiziționa echipamente de protecție specifice pentru realizarea procedurilor stomatologice, care de regulă produc foarte mulți aerosoli în încăpere – deci crează un risc de contaminare foarte mare – conform recomandărilor Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, nu se poate desfășura activitatea în cabinetele stomatologice.

Ținând cont că și în spitale, unde expunerea la coronavirus este extrem de ridicată, procurarea echipamentelor de protecție reprezintă o problemă cât se poate de reală. Anticipăm că este posibil, chiar și atunci când va crește semnificativ producția măștilor, a halatelor, a ochelarilor, a vizierelor, a mănușilor, a dezinfectanților și a produselor pentru sterilizare, ca acestea să fie furnizate cu prioritate către spitalele, care au mai mare nevoie de ele.

De aceea dorim, pe aceasta cale, să vă informăm și să vă conștientizăm de faptul că acum, mai mult ca niciodată este foarte important să acordăm o atenție specială igienei orale atât pentru a nu ajunge în situația de a fi nevoit să ieșim din casa pentru o urgență, care ne va aduce suplimentar riscul îmbolnăvirii cu COVID-19, cât și pentru protejarea directă împotriva virusului.

Cât timp suntem în izolare, chiar dacă nu ne putem vedea la clinică, dacă aveți nevoie de ajutor, sprijin, informații despre o durere pe care nu știți cum să o interpretați sau ce medicamente să luați, contactați-ne, suntem disponibili să vă susținem și să vă ajutăm cu mare drag!

dr. Corina Marc
medic dentist, manager general
Paris Dental Clinic

– – –
#prevenție carii dentare #proteze dentare #protetică dentară #detartraj cu ultrasunete #profilaxie dentară #aparate dentare #aparate ortodontice #ortodonție #albire dentară #fațete dentare #fațete eMax #estetică dentară #implanturi dentare #implantologie #obturații #plombe #inlay/onlay/overlay # #stomatologie Cluj #cabinet stomatologic Paris Dental Clinic #clinică stomatologică Paris Dental Clinic

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe

Contact Paris Dental Clinic

Adresa:

Str. Paris, nr. 23, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon:

+40 770 646 706

E-mail:

office@parisdentalclinic.ro

Orar:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Cum ajungi la clinica stomatologică Paris Dental Clinic?

Transport în comun / stații de autobuz

- Ploiești (32m)
- Regionala CFR (550m)
- Someșul, The Office (800m)
- Mihai Viteazu (850m)

Parcări în apropiere

- parcare în complex Leul (500m), Mihai Viteazul
- parcare pe str. 21 Decembrie Nr. 106 (650m)

Mers pe jos

- foarte aproape de centrele de birouri din zona Centru-Maraști

Scrie-ne. Revenim cât de repede.