fbpx

Cui îi place un zâmbet strălucitor și alb? Ție, așa-i? Albirea dentară este următorul răspuns și proces prin care dinții tăi își recapătă culoarea albă, acel alb imaculat cu care greu treci neobservat!

Albirea dentară profesională se realizează în cabinet cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, precum se întâmplă la noi cu laserul diodă EpicX de la Biolase. În comparație cu procedurile clasice, albirea cu laser se efectuează în doar 4o de minute, efectul dinților albi fiind obținut doar cu o singură ședință. Cercetările arată că laserele dentare Epic sunt capabile să schimbe cu câteva nuanțe zâmbetele, bineînțeles acest aspect variază în funcție de pacient.

albire dentara profesionala cu laser EpicX de la Biolase

De asemenea, există și opțiunea albirii dentare cu gutiere, procedură realizată acasă de către pacient și ghidată de către medicul stomatolog, însă, astăzi îți voi vorbi despre albirea cu laser de care cu siguranță ai auzit în ultima perioadă.

Din punct de vedere genetic, al vârstei sau chiar al alimentelor consumate, (cafea, vin roșu,sfeclă roșie, etc), dinții tăi pot suferi o oarecare modificare ducând spre îngălbenirea lor. Îți recomand să îți faci o programare pentru o consultație în vederea necesității unei astfel de proceduri.

Primul și cel mai important pas este consultația și discuția primară cu medicul stomatolog.Te sfătuiesc să nu sari peste această etapă, mai ales dacă ideea ți-a aparținut în totalitate și tratamentul nu ți-a fost recomandat de către un medic.

albire dentara profesionala cu laser EpicX de la Biolase

Etapele albirii profesionale cu laserul EpicX de la Biolase

• Discuția cu medicul stomatolog și stabilirea surâsului, astfel încât albirea să fie făcută cât mai personalizată pentru fiecare pacient în parte.

• Prima etapă este periajul profesional care are rolul de a elimina placa bacteriană și a pregăti suprafața dentară pentru aplicarea gelului de albire.

• Aplicarea gelului de protecție gingivală. Cu ajutorul acestui gel gingiile tale vor fi protejate de contactul cu gelul de albire, care poate leza țesutul gingival în timpul procedurii.

• Aplicarea gelului de albire pe dinți.

• Activarea gelului în baza unui protocol bine stabilit, acționând cu sistemul laserului EpicX.

• Îndepărtăm gelul de pe dinți și mai apoi protecția gingiilor.

• La final aplicarea gelului desensibilizant.

albire dentara profesionala cu laser EpicX de la Biolase

Această metodă este una din cele mai moderne proceduri, îți oferă ție ca pacient posibilitatea de a te bucura de efectele tratamentului timp îndelungat.

Dacă vorbim despre beneficii ne îndreptăm atenția către:

• Procedură modernă și eficientă

• Dinți albi în aproximativ 40 de minute

• Acționează blând și totodată rapid

• Efect de lungă durată

• Este o procedură fără durere

• Elimină petele și colorațiile

Ce trebuie să știi după efectuarea tratamentului?

Un prim lucru de care trebuie să ții cont este alimentația.
Știu cât de greu este să te reții de la un aliment anume sau chiar de la o băutură favorită, mai ales care îți este prezentă zilnic în programul de masă. Însă, din păcate, alimentele și băuturile colorate, (cafea, vin roșu, oțet balsamic, suc de fructe de pădure, vișine, etc) sunt de evitat în perioada de după ședința de albire timp de cel puțin două săptămâni, timp în care culoarea dinților se uniformizează.

Cu cât ai o alimentație săracă în coloranți, cu atât nuanța albă a dinților se va păstra mai bine pe termen lung. Albirea are o durată în funcție de grija pe care o dedici alimentației, iar cea mai importantă perioadă este prima și a doua zi după. Următorul lucru pe care trebuie să-l reții este că se poate ca dinții tăi să aibă o sensibilitate mai ridicată aproximativ 48 de ore, fapt pentru care este recomandat să eviți mâncărurile prea calde sau prea reci.

Un ultim fapt este acela că vei arăta excepțional tu și noul zâmbet timp de 12-48 de luni.

Acum că am ajuns la final, împreună cu aceste informații eu cred că îți va fi dificil să spui “nu” unui astfel de tratament estetic. Cuvintele ce caracterizează albirea cu laser din punctul nostru de vedere sunt: uimitor, sigur și luminos, exact cum vei arăta tu imediat după albirea dentară, sigur pe tine și strălucitor datorită noului zâmbet!

Andreea Rotărița
Paris Dental Clinic

ParisDentalClinic > prima vizită la stomatolog > clina ta preferată > zâmbet larg > medici profesioniști > prevenție carii dentare > proteze dentare > protetică dentară > detartraj cu ultrasunete > profilaxie dentară > aparate dentare > aparate ortodontice > ortodonție > albire dentară cu laser > fațete dentare > fațete ceramice eMax > estetică dentară > implanturi dentare Cluj > implantologie Cluj > obturații > plombe > tratament carie dentară > inlay / onlay / overlay / încrustații dentare > stomatologie Cluj > cabinet stomatologic Paris Dental Clinic > clinică stomatologică Paris Dental Clinic

albire dentara profesionala cu laser EpicX de la Biolase

LINK-URI UTILE PARTENERI

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

Verdemag – magazin online produse naturieste

Ți-a plăcut? Distribuie mai departe

Contact Paris Dental Clinic

Adresa:

Str. Paris, nr. 23, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon:

+40 770 646 706

E-mail:

office@parisdentalclinic.ro

Orar:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Cum ajungi la clinica stomatologică Paris Dental Clinic?

Transport în comun / stații de autobuz

- Ploiești (32m)
- Regionala CFR (550m)
- Someșul, The Office (800m)
- Mihai Viteazu (850m)

Parcări în apropiere

- parcare în complex Leul (500m), Mihai Viteazul
- parcare pe str. 21 Decembrie Nr. 106 (650m)

Mers pe jos

- foarte aproape de centrele de birouri din zona Centru-Maraști

Scrie-ne. Revenim cât de repede.