Despre Paris Dental Clinic

Medicii noștri specialiști se vor asigura că vei beneficia de tratamentul adecvat cazului tău.

Clinica noastră oferă servicii stomatologice complete, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Stomatologie generală

Tratamentul cariei dentare, precum și a leziunilor necarioase, cum ar fi fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară.

Endodonție

Prelungim viața dinților afectați de patologii pulpare și periapicale, prin tratamente de canal, efectuate de specialiști, la microscop, pentru o precizie și o rată de succes mult mărită.

Estetică Dentară

Fiecare tratament efectuat la noi în clinică are scopul final de a reda un zâmbet natural și atrăgător, care complimentează sănătatea orală.

Protetică

Restaurări complexe ale aparatului dentar, prin fațete, coroane, punți, proteze parțiale sau totale.

Chirurgie dento-alveolară

Extracții dentare mai complicate, reconstrucții, remodelări și adiții osoase, elongări coronare sunt uneori necesare pentru ca tratamentul să fie corect și complet.

Implantologia

Implantul dentar se apropie cel mai mult de funcționalitatea dintelui natural, reprezentând un tratament de durată și mai confortabil pentru pacient.

Parodontologie

Ca noi toți, și dinții au nevoie de susținere. Acest rol este îndeplinit de țesuturile osoase și gingivale din jurul dintelui. Parodontologia tratează afecțiunile acestora.

Ortodonție

Bine-cunoscutele aparatele ortodontice sunt aplicate de către medicul specialist, pentru corectarea poziției dinților și ghidarea dezvoltării oaselor maxilare.

Pedodonție

Câți dintre noi nu se tem de stomatolog încă din copilărie? Pentru actuala generație de copii, ne propunem să înlocuim teama cu curiozitate și trauma cu zâmbete.

Profilaxie Dentară

Respectarea instructajului pentru igiena orală, consultațiile regulate, precum și tratamentele profilactice constituie mijloacele prin care se evită durerea și neplăcerile asociate afecțiunilor dentare.

Contact

Adresa:

Str. Paris, nr. 23, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon:

+40770 646 706

Orar:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00